Προσπαθήστε γιατί κάθε επαγγελματίας απαριθμεί,  

Προσπαθήστε να κάνετε το καλύτερο!

Αρχική Σελίδα

Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD

Κίνα Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD Πιστοποιήσεις
Έχουμε συνεργαστεί ο ένας με τον άλλον για περισσότερο από 5 έτη, και εμπιστευόμαστε ότι έχουμε την πολύ περισσότερη επιχείρηση μπορούμε να εργαστούμε μαζί στο εγγύς μέλλον, όλο εξαρτάται από τη μεγάλη και αποδοτική υπηρεσία σας και τον υψηλό - ποιότητα των προϊόντων.

—— Wendy

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD

1 2 3 4 5 6
Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD
Η εταιρεία Διευθυντής Liu Ομάδα CH Εργασία ομάδας Φωτογραφία με το φίλο πελατών Αίθουσα εκθέσεως εργαστηριακού εξοπλισμού

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ChangHai
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-4000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Δημοσιευμένη το 2008, η Co. εργαστηριακού εξοπλισμού Guangzhou Changhai, ΕΠΕ είναι μια έρευνα, μια ανάπτυξη, ένας προγραμματισμός, ένα σχέδιο, μια παραγωγή, πωλήσεις, εγκατάσταση και συντήρηση επιχειρηματικής ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας των επαγγελματικών μηχανικών στον τομέα του εργαστηριακού εξοπλισμού στην Κίνα. 

Co. εργαστηριακού εξοπλισμού Changhai Guangzhou, ΕΠΕ δημόσιες σχέσεις…

Κίνα Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Η Co. εργαστηριακού εξοπλισμού Changhai Guangzhou, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που ειδικεύεται στην εφαρμοσμένη μηχανική συστημάτων εργαστηριακής κατασκευής όπως η κουκούλα καπνών, ανεμιστήρας εξάτμισης. Η επιχείρηση έχει τον πλήρη εξοπλισμό παραγωγής και τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχει συνεργαστεί με τα όργανα επιστημονικής έρευνας για να αναπτύξει από κοινού τα προϊόντα εξαερισμού και ψύξης υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρησή μας υποστηρίζει «μια επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής συστημάτων που δημιουργεί μια αληθινά μιας στάσης υπηρεσία για ολόκληρο τον κόσμο.»

 

 

 

Το Guangzhou Changhai επιμένει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών ομάδων και της κοινωνίας πελατών με τα άριστα προϊόντα, την τέλεια υπηρεσία και τη λογική τιμή, και παρακολουθεί συνεχώς των προηγμένων τεχνολογικών εξελίξεων των εσωτερικών και ξένων αντίστοιχων και ενισχύει την έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων. Η επιχείρηση επενδύει 5% των συνολικών πωλήσεων κάθε χρόνο ως κεφάλαια για τη ανάπτυξη προϊόντος, την προώθηση και τη βελτίωση εξοπλισμού. Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη σε όλα τα είδη πειραματικού εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένων των explosionproof ανεμιστήρων συστήματα εξαερισμού, νερό αποβλήτων και επεξεργασία αερίου καθαρό σχέδιο εγκαταστάσεων, κατασκευή εξοπλισμού και εγκατάσταση διακοσμήσεων. Μια ομάδα τεχνικού στην επιχείρησή μας είναι υψηλής ποιότητας και επαγγελματική με έναν πλούτο της πρακτικής εμπειρίας στον εργαστηριακό εξοπλισμό. Η επιχείρηση μαθαίνει ενεργά τις προηγμένες τεχνολογίες και τις έννοιες των αναπτυγμένων χωρών και μεταρρυθμίζει συνεχώς και καινοτομεί. Με τη συνεχή βελτίωση και την τυποποίηση της τεχνολογίας κατασκευής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και τη μακροπρόθεσμη πρακτική της αλληλεπίδρασης με τους διαφορετικούς πελάτες, βρήκαμε: ένα συστηματικό πρόγραμμα εφαρμοσμένης μηχανικής που περιλαμβάνει όχι μόνο την ποιότητα και την απόδοση και τη χρησιμότητα και την ενέργεια - αποταμίευση του εξοπλισμού περισσότερο σχετική με την ασφάλεια των χειριστών.

 

Κίνα Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

Το τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων έχει γίνει η υπερηφάνεια Guangzhou Changhai Company σε αυτήν την βιομηχανία. Ο επαγγελματίας εγκαθιστά το εγχειρίδιο περιγραφής και το αφιερωμένο ακολουθώντας προσωπικό υπηρεσιών μεταπωλήσεων έχει κερδίσει τον έπαινο των πελατών. Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι τα βασικά στοιχεία της επιβίωσης και της ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Συγχρόνως, θα παράσχουμε περισσότερες τέλειες pre-sales και μεταπωλήσεων υπηρεσίες για όλους τους νέους και παλαιούς πελάτες.

 

Το Guangzhou Changhai ακολουθεί αυστηρά το σύστημα διαχείρισης από το σχέδιο, κατασκευή, παραγωγή, εγκατάσταση στην υπηρεσία μεταπωλήσεων. Στο σχέδιο, οι διαφορετικές μορφές των σχεδίων κατασκευής σχεδιάζονται σύμφωνα με τις διαφορετικές βιομηχανίες και τις διαφορετικές λειτουργίες Στην παραγωγή, η επιχείρηση ελέγχει αυστηρά την ποιότητα σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης 5S, ISO9001, ISO14001: περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης του 2004, που εξασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που κατασκευάζεται από το εργοστάσιο είναι υψηλού - ποιότητα. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει ένα τέλειο σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών μεταπωλήσεων, το οποίο έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο αριθμό υψηλής ποιότητας προγραμμάτων και ήταν καλά - λαμβανόμενος από πολλούς πελάτες, ο οποίος έχει εκτιμηθεί όπως «σύμβαση-τιμώντας και υπόσχεση-κρατώντας την επιχείρηση» και τη «Πυροβολικό-ισόπεδη πιστωτική επιχείρηση» για πολλές φορές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou changhai laboratory equipment co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Esther Chen

Τηλ.:: +86 13533186787

Φαξ: 86-020-3123-3257

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Εργαστηριακά εξαρτήματα

Χημική ανθεκτική καπνών κουκουλών επιφάνεια εργαστηριακής εργασίας εποξικής ρητίνης ανθεκτική

Αντι υψηλής θερμοκρασίας κάλυψης ατομικής απορρόφησης εργαστηριακών εξαρτημάτων ανοξείδωτου

Η γκρίζα εύκολη αποσύνθεση κουκουλών αναρρόφησης εργαστηριακών εξαρτημάτων καθολική και εγκαθιστά

Ανεμιστήρας εργαστηριακής εξάτμισης αξονικής ροής, βιομηχανική υψηλή ταχύτητα ανεμιστήρων εξαερισμού χαμηλού θορύβου

Χημικά εργαστηριακά έπιπλα

Κεντρικός λειτουργώντας μορφωματικός πάγκος εργαστηρίων, σύγχρονα έπιπλα εργαστηρίων για το εργαστήριο φυσικής

Πάτωμα - τοποθετημένο γραφείο εργαστηριακής αποθήκευσης χάλυβα στο σχέδιο 1.2mm εργαστηρίων πάχος

Συγκεντρωμένη εργαστηριακών επίπλων ανοξείδωτου χημικό εύκολα μέγεθος συνήθειας

Φορητά χημικά έπιπλα ντουλαπιών χάλυβα εργαστηριακών επίπλων βιοχημείας

πάγκοι επιτραπέζιας εργασίας εργαστηρίων

Εγκεκριμένος ο ISO πάγκος εργαστηρίων επιστήμης, πίνακας πάγκων εργαστηρίων μετάλλων με το ράφι αντιδραστηρίων

Χρωματισμένοι πάγκοι εργαστηριακής εργασίας χάλυβα κραμάτων αργιλίου για το πείραμα

Πολυσύνθετοι πάγκοι επιτραπέζιας εργασίας εργαστηρίων εύκολοι να εγκαταστήσουν και να αποσυνθέσουν

Παραδοσιακό σχέδιο πάγκων επιτραπέζιας εργασίας ξύλινων/εργαστηρίων ανοξείδωτου με την ευρύχωρη αποθήκευση

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Χημικά εργαστηριακά έπιπλα προμηθευτής. © 2019 - 2021 chemical-laboratoryfurniture.com. All Rights Reserved.